Priser

På hjemmesiden Sundhed.dk kan man sammenligne priser mellem alle tandlæger, idet alle tandlæger er forpligtet til at angive netop deres priser på følgende ens udpluk af deres behandlinger, hvor der er fri prisdannelse.

Priser

Her ser du Klinik for Tandsundhed´s priser på dette faste udpluk af ydelser

Se muligheder for lån her: Patientlån.

Kvalitetsgaranti

Garanti på tandfyldninger – kroner – tandbroer.

Tandfyldninger:
Hvis tandfyldninger knækker under ”normalt brug” – inden for to år efter fremstillingen, laves fyldningen om uden udgift for forbrugeren. Ved ”normalt brug” menes tygning af almindelige madvarer som ikke indeholder ”meget hårde” fødeemner eller fremmedlegemer.

Kroner og tandbroer:
Samme garanti som ved tandfyldning – men da man kan forvente en længere holdbarhed af kroner og broer gives der et nedslag i prisen på en omlavning, fastlagt efter hvor lang tid den pågældende krone eller tandbro har fungeret i munden ud over de to år.

Ekstraordinært store plastfyldninger uden garanti:
En stor plastfyldning kan i mange tilfælde bruges hvor det traditionelt plejer at være nødvendigt at foretage en dyr kronebehandling.
Men i sådanne tilfælde aftales det selvfølgelig at den almindelige garanti ikke er gældende og aftalen noteres i journalen.

 • Konsultation
  300 - 500 kr.
  Drøftelse af mulige sundhedsmæssige konsekvenser af “sølvfyldninger” (udfyldelse og tolkning af spørgeskema med symptomregistrering) – eller særlig focus på problemskabende rodbehandlede eller døde tænder(rodbetændelser) SAMT udarbejdelse af behandlingsoverslag og gennemgang af klinikkens beskyttelsesforanstaltninger ved en eventuel efterfølgende behandling/udskiftning (der kan evt. være behov for optagelse af enkelte røntgenbilleder á 143 kr for at undersøge specifikke problemstillinger – men altid først med begrundelser herfor, og forudgået accept fra patientens side).
 • Plastfyldning
  722 kr.
  Plastfyldning på 1 side af en lille kindtand (præmolar)
 • 1034 kr.
  Plastfyldning på 2 sider af en lille kindtand (præmolar)
 • 1249 kr.
  Plastfyldning på 3 sider af en lille kindtand (præmolar)
 • 1417 kr.
  Plastfyldning på 4 sider af en lille kindtand (præmolar)
 • 1627 kr.
  Plastfyldning på 5 sider af en lille kindtand (præmolar)
 • 787 kr.
  Plastfyldning på 1 side af en stor kindtand (molar)
 • 1176 kr.
  Plastfyldning på 2 sider af en stor kindtand (molar)
 • 1417 kr.
  Plastfyldning på 3 sider af en stor kindtand (molar)
 • 1596 kr.
  Plastfyldning på 4 sider af en stor kindtand (molar)
 • 1795 kr.
  Plastfyldning på 5 sider af en stor kindtand (molar)
 • Krone af metal
  5200 kr.
  Krone af metal med påbrændt porcelæn eller i ren zirkonium (biokompatibel) i lille eller stor kindtand (OG hvor der IKKE er behov for stift ned i roden eller en genopbygning af tandstubben med plast).
 • Rodbehandling
  1750 - 2850 kr.
  Rodbehandling i tand (f.eks. fortand eller lille kindtand) med 1 kanal (eksklusiv afsluttende fyldning)
 • 1920 - 2950 kr.
  Rodbehandling af tand med 2 kanaler (eksklusiv afsluttende lukning med fyldning)
 • 2950 - 3500 kr.
  Rodbehandling af tand med 3 kanaler (eksklusiv afsluttende lukning med fyldning)
 • 3900 - 4050 kr.
  Rodbehandling af tand med 4 kanaler (eksklusiv afsluttende lukning med fyldning)
 • Bro
  15600 kr.
  Bro 3 led (erstatning for manglende tand) lavet af metal med påbrændt porcelæn eller lavet af ren biokompatibel zirkonium (OG hvor der under tilboringen til bropillerne IKKE er behov for stift ned i roden eller en genopbygning af tandstubben med plast).
 • Operativ fjernelse af tænder
  1750 - 2900 kr.
  Operativ fjernelse af tand (altså ikke en “almindelig tandudtrækning”)
 • 1750 - 2950 kr.
  Operativ fjernelse af visdomstand (altså ikke en “almindelig tandudtrækning”)
 • Bedøvelse
  230 kr.
  En lokalbedøvelse
 • Indsættelse af implantat
  17500 kr.
  Indsættelse af implantat i titanium OG påsætning af krone – ALT inclusiv (+ “Danmark”-tilskud!)
 • 22500 kr.
  Indsættelse af implantat i Zirkonium OG påsætning af zirkoniumkrone – ALT inclusiv (fratrukket eventuel “Danmark”-tilskud)
 • Stifter
  1500 kr.
  Cementeret præfabrikeret stift i rodbehandlet tand – inclusiv 2 røntgenbilleder
 • Bideskinne
  3100 kr.
  Hård bideskinne (ved bidfunktionelle problemer)
 • Tandblegning
  2900 kr.
  med tilfredshedsgaranti !

OBS!: Tandlægerne på Klinik for Tandsundhed har stor erfaring i at fremstille store håndopbyggede plastfyldninger hvor andre tandlæger traditionelt vil anbefale kronebehandling. I sådanne situationer er der meget store besparelser at hente!

OBS!: Tandlægerne på Klinik for Tandsundhed tilbyder nu fremstilling af helt metalfrie kroner og broer TIL SAMME PRIS SOM DE ANGIVNE METAL-KERAMIKKRONER som er anført ovenfor! (Materiale: det totalt BIOKOMPATIBLE Zirkonium som ligner ren porcelain). Et produkt som ofte findes til en meget høj pris andre steder!

Dette har vi valgt for helt at kunne undgå at bruge metalprodukter i tænderne!

Tandlægeydelser er opdelt i to pris-grupper:

1) De ”overenskomstmæssige ydelser”:

Alle tandlæger har de samme priser på disse ydelser. Klinik for tandsundhed er medlem af tandlægeforeningens overenskomst.

Gældende for:
– Undersøgelse
– Tandrensning
– Røntgenbilleder
– Tandudtrækning (hvis den er ukompliceret)
– Parodontosebehandling (mindre behandlinger)
– Plastfyldninger (i fortænder samt små fyldninger i kindtænderne)

2) De ”frie ydelser”:

Her er der fri konkurrence på priserne! Klinikkens priser fremgår af listen øverst på denne side.

Hvis du sammenligner priser fra forskellige tandlæger, skal du være opmærksom på at f.eks. en tandkrone ikke bare er en tandkrone. Den kan være lavet af et tekniklaboratorium i en anden del af verden, hvor der ikke stilles så store krav til præcision eller hvor der ikke er kontrol med metalindholdet i den metallegering, som en tandkrone er opbygget af inde under det påbrændte porcelænslag. (og nogle af disse metallegeringer kan være direkte allergifremkaldende).

Sådanne “oversøiske” kroner er selvfølgelig billigere i indkøb for en tandlæge i Danmark og udsalgsprisen til dig kan sættes meget lavere.

“Klinik for Tandsundhed” garanterer at der kun anvendes biologisk forenelige materialer i de kroner vi tilbyder dig.

I de fleste tilfælde kan tandkronen fremstilles helt uden metalunderforing. Vi anvender oftest det helt biokompatible materiale Zirkonium, som ligner porcelæn.

Læs lige denne forbrugeroplysning før du straks begynder at sammenligne priser mellem tandlæger!

Klinik for Tandsundhed´s priser ligger generelt på niveau med gennemsnitspriserne for tandlægeydelser i Horsens området.

Vi er ikke nødvendigvis de billigste – men til gengæld kan vi forsikre at din behandler har tid til at lave et højkvalitetsprodukt, som du kan have tiltro til kan fungere i mange år fremover uden problemer eller følgeskader af forhastet arbejde.

Inden for det valgte prisniveau er der også plads til at foretage eventuelle reparationer eller omlavninger inden for den garanti vi giver – uden bøvl og diskussion.

Klinik for Tandsundhed erkender, at det er svært og uoverskueligt at være forbruger inden for tandlægeydelser. Der er tale om et forbrugsområde med et højt specialiseret produktudvalg og ofte med meget forskelligartede løsningsforslag til de konkrete tandproblemer du måtte have.

Så inden du ser på priser skal du være opmærksom på det forhold at konkrete tandproblemer oftest kan løses på mange måder med store prismæssige forskelle.

Et eksempel:

Hvad hjælper det at en kronebehandling kan være nogle hundrede kroner billigere fra den ene tandlæge til den anden, hvis genopbygningen af en tand lige så vel kan ske med en velkonstrueret plastfyldning, udført af en behandler med mange års erfaring i at lave store plastfyldninger. I dette tilfælde vil prisforskellen være adskillige tusinde kroner!

Klinik for Tandsundhed garanterer at du får forelagt alle behandlingsmuligheder med angivelse af forventet holdbarhed og pris m.v. så du han vælge ud fra din egen prioritering af dine tænders tilstand i forhold til dine øvrige personlige valg og økonomiske prioriteringer.

Spørgsmål:

Hvad gør økonomisk dårligt stillede patienter?

Svar: Hvis du er bistandsklient kan der nu laves nødvendig tandbehandling med 65% kommunalt tilskud – dog med en “start-egenbetaling” på 800 kr for de føste udgifter.

Hvis du er ung bistandsklient under 25 år kan der nu laves nødvendig tandbehandling med 100% kommunalt tilskud – dog med en “start-egenbetaling” på 600 kr for de første udgifter. Oftest skal der dog udarbejdes et behandlingsforslag, som skal godkendes af kommunen før behandlingerne kan påbegyndes under disse ordninger.